"Hemligheden
bag cheesecaken
er at jeg har lavet den i treddive år, si-den jeg var tyve. Det er en opskrift jeg selv har udviklet, ingen kender opskriften
,ingen er i stand
til at lave
den som
jeg".
"Jeg arbejder
80 til 90 timer
om ugen, og det
har jeg gjort i snart 3år (…) Det er fysisk hårdt - og jeg bliver træt, fordi jeg snart fylder 50 år. Dét
jeg får igen får
mig til at føle
mig som en
35-årig"
Miriam Nielsen åbnede for ca. 2 år siden caféen Slice of San Francisco på adressen Frederiksholm Kanal 4 i hjertet af København. Miriam kommer oprindeligt fra San Francisco, Californien.
Hun flyttede til
Danmark for ca. 25 år
siden. Hun har 15 års erfaring i
café/mad branchen fra USA.
Caféen er hurtigt blevet berømt
for dens mad og afslappede atmosfære.
Caféen serverer blandt andet burritos,
quesadillas, tuna melt sandwich, hot dogs,
friske salater og caféens bestseller
som er Miriams egen version
af en New York-style cheesecake.
Folk kommer langvejs fra for at smage cheesecaken og brugere af hjemmesiden Trip Advisor er så vilde med den at den blevet kåret som Københavns anden bedste dessert.
Politiken er også begejstret; de kårede Miriams cheesecake som en af de ni bedste i København.
Slice of San Francisco består af Miriam, en køkkenmedhjælper og en administrativ medarbejder som hjælper med alt papirarbejdet og sociale medier.
Slice of San Francisco består af Miriam,
en køkkenmedhjælper og en administrativ
medarbejder som hjælper
med alt papirarbejdet og sociale medier.
En af hovedoversagerne til at hun startede cafeen var hendes kærlighed
for god mad som er baseret på originale opskrifter.
Hendes opskrifter kommer fra hjertet og fra hendes sjæl. Hun elsker at experimenter med forskellige ingredienser så hun kan opnå en god smagsoplevelse som ikke kan findes andre steder.