Glow – En økologisk frisør

På Århusgade 6 i hjertet af Østerbro, København, vil man kunne finde den økologiske frisør GLOW.
Indehaver Lisette har gennem sin frisør karriere altid forsøgt at undgå uoverflødig kemi, og dette ønske har mundet ud i en salon Glow som i 6 år har været og er så grøn som den kan blive.
Salonen er certificeret som grøn frisør, og medlem af Københavns Miljønetværk.

At være certificeret grøn er et kvalitetsstempel i forhold til miljøbevisthed. Der er nemlig en række obligatoriske krav, som salonen og de produkter der benyttes i salonen, skal overholde, før at man kan blive certificeret.
Derudover bliver man som certificeret grøn frisør udsat for løbende kvalitetskontrol, for at bevare den certifikatet og den høje standart.

Ud over økologiske hår produkter vil du i certificerede grønne frisører, deriblandt Glow, vil der kun blive serveret økologisk kaffe og te til gæsterne.

Udbredt grøn

Der har gennem de sidste 10 år været øget fokus på skadelige og allergifremkaldende kemikalier hos danske frisører. Undervisning i kemikalier er blevet en vigtig del af frisøruddannelen.
Der er især i hovedstadsområdet en stigning i antallet af grønne økologiske frisører, med en stigning på 10-20 saloner i de sidste par år.

Video - Glow

Nede under kan video fra Glow salonen, med interview af Lisette, ses.