hovedbilled
historie_billed

HISTORIE

For halvandet år siden gik fem fyre sammen om at åbne Carl’s Barber Shop. Navnet på forretningen er en hyldest til chefens farfar Carl, som i sin tid også var barber. Når du træder ind i barbershoppen, bliver du lukket ind i en tidslomme i hjertet af Østerbro. Salonen samler op på arven fra den klassiske barbersalon og har udelukkende fokus på flot herrehår og grooming. Hos Carl’s Barber Shop får du en barbering med varme omslag, barberkost og ragekniv, og ikke mindst en uovertruffen klipning som er skræddersyet til dig. Alt imens du bliver forkælet af vores dygtige frisører, kan du nyde en whiskey eller en kold øl, og bladre igennem vintagetegneserier, eller en af de mange bøger om alt fra cigarer til rock n’ roll. Tonen i forretningen er uformel, og de er ikke blege for at dele ud af deres viden om pomade, stil og grooming. Alle barbershoppens frisører er medlemmer af den internationale frisørklub Rogue Barber Brotherhood. Derudover har alle barbershoppens frisører gennemgået Men’s Dogma, der er branchens hårdeste og mest intensive uddannelse indenfor herrehår.

KONCEPT

Hos Carl’s Barber Shop lægges der vægt på,

at kunden får en unik oplevelse udover det sædvanlige.

Shoppen danner ramme om en hyggelig atmosfære med rock n’ roll musik i højtalerne, billeder af 50’ernes idoler på væggene, vintage møbler og kolde øl i køleskabet. Selvom stilen i barbershoppen er retro er tonen uformel, og de ved mere om pomade, end hvad godt er.

moustache

BARBERER

Her er to af de fem dygtige barberer som står klar med saksen og en stiv whiskey, til at byde dig velkommen.

comb
frisør

Troels Bruun

frisør

Eske Baagøe

GALLERI

Her kan du få et indblik i den stilfulde barber shop

scissors
wallpaper
kontakt_billed

KONTAKT

Lige i nærheden af Trianglen på Østerbro ligger Carl’s Barber Shop, næremere betegnet Østerbrogade 43, 2100 København Ø. Hos Carl’s Baber Shop kan du få en uovertruffen klipning, eller en barbering hver dag fra klokken 9:00 til 20:00, på nær lørdag hvor der kun er åbent til og med klokken 16:00. Hvis du kunne tænke dig, at nyde en whisky eller en kold øl imens du bliver klippet, og derfor vil lade bilen stå derhjemme, kan bus 1A køre dig lige til døren. Tidsbestilling kan ske i butikken, eller over telefon på nummeret 26 78 22 22.