logo

Video

Top

Om Laundromat

kunden

Kunden siger:

“Det er mega praktisk som studerende, når man kommer og skal have vasket sit tøj og har lyst til at hygge sig I mellemtiden og få noget at spise. Men det er jo ikke kun os studerende som kommer her, der er jo også flere børnefamilier der kommer og hygger sig. Jeg fandt først caféen her I dag, og jeg elsker allerede konceptet.”

ejeren siger

Ejeren siger:

”Vores målgruppe er et tværsnit af samfundet, unge og gamle og alt imellem. Jeg har aldrig satset på at det skulle være én gruppe over de andre. Mit mål var at have et sted hvor alle kunne have det godt. Mit design gik ud på at lave et sted med rigtig god kage, varme farver, massere af gode bøger. Der skal være en hyggestemning, så man kan føle sig hjemme.”

medarbejderen siger

Medarbejderen siger:

”Det er rigtig hyggeligt at være ansat her. Her er en hyggelig atmosfære og rigtig søde kunder. Der kommer en masse turister her, som fortæller en masse historier, så det er rigtig spændende. Der er også mange der kommer for at vaske tøj, og så hjælper man med maskinerne og får snakket lidt dér.”

Top

Galleri

galleri
lille lille lille lille lille lille lille lille lille lille
Top

Besøg Os

Blev du fanget i regnen? Var det en lidt for vild fodboldkamp? Har børnene hoppet i for mange vandpytter? Alt dette kan hurtigt og bekvemt løses her hos os, hvor vi har både vaskemaskiner og tørretumblere til rådighed, alt imens du kan nyde en varm kop kaffe, et lækkert himmelsk stykke kage eller en stor og saftig burgermenu med det hele.

The Laundromat Café er et sted for alle. Med de mange stikkontakter rundt omkring i caféen, er der rig mulighed for at den unge studerende kan arbejde på sin eksamen, den travle buisnessmand- eller kvinde kan arbejde på sin præsentation til næste møde og spilentusiasterne kan lægge en kabale eller skyde sure fugle efter grønne grise, uden at være bange for at løbe tør for strøm. ALT IMENS dit tøj bliver vasket i vores super lækre vaskemaskiner.

Her er plads til manden eller kvinden der har den lille med på armen. Vi har på flere af vores caféer, et legeområde til børnene, så man roligt kan sætte sig ned og nyde en kop varm kaffe med fyldig kage til, imens den lille leger med vores store udvalg af legetøj.

Med vores samling på ca. 4000 forskellige bøger er der også rig mulighed for, at udvide din litterære horisont i vores café. Alle bøger er til fri afbenyttelse når du sidder i vores café og forelsker du dig i en specifik bog, har du også mulighed for at købe den!

Så kig endelig ind og oplev den specielle atmosfære, som kun kan skabes når du samler hele byens karakterkatalog af mennesker samme sted. Drik en kaffe, spis en burger, læs en bog, vask dit tøj. Valget er dit og du kan vælge alt.

Vi glæder os til at se dig, betjene dig og sende dig smilende ad sted igen. Ud i verden med fornyet gåpåmod og rene sokker.

plakat1plakat2plakat3
Top