Top

plan E facade

Velkommen til Plan E!


Plan E tilbyder en sober, rådgivende og fordomsfri betjening.
Vi står for soberhed i butikkens udtryk. Du vil ikke finde en mere indbydende butik til at opfylde dine erotiske drømme
Vi står for rådgivning i vores serviceniveau. Du vil blive betjent med høj professionalisme og gå herfra med lige det du manglede, men ikke helt kunne sætte ord på.
Vi står for fordomsfrihed i vores koncept. Alle er velkomne på tværs af køn, aldersgruppe og seksuel orientering - vi har noget til enhver smag.

Her hos Plan E er vi altid klar til at hjælpe med at udleve alle former for erotiske fantasier, eller finde det rette legetøj til soveværelses skuffen.

Vores udvalg rammer bredt, og vi prøver at føre produkter af god kvalitet til gode priser.

Legen på lagenet kan ofte blive trivielt og her hos Plan E prøver vi at stræbe efter dét der gør legen lidt sjovere.
Vores udvalg af sexlegetøj spænder bredt lige fra piske, dvd’er, dildoer, lingeri, glidecreme til kondomer. Vi sælger mærker som Fleshlight, Tenga Egg, Lelo, Dorcel, Fun factory, Ovo og meget mere.

penis til salg
whip
whip
whip
whip
whip
whip
whip
whip
whip
whip

“Vores bestsellere er især ting som penisringe, klitorisvibratere, rigtigt mange dvd film, et par håndjern eller en pisk om dagen og så selvfølgelig en masse kondomer. Ellers går der bare enormt meget forskelligt. Vi har noget til enhver smag” - Sarah, medarbejder


Om os

Plan E åbnede i 2000 og er beliggende i hjertet af Vesterbro, kun 300 meter fra Hovedbanegården og vores lange åbningstider gør det muligt for dig at finde det helt rigtige tidspunkt.

Sarah siger hej