Faraos Cigarer
billede

Faraos Cigarer er Skandinaviens eneste distributør af Tintin-merchandise og har passende taget sit navn fra Tintin-tegneseriealbummet af samme navn. De ligger I københavn og lyngby I store lokaler. Deres personale kan hjælpe med en venlig og kompetent betjening, og forhåbenlig smitte dig med deres begejstring. Deres ansatte spiller og læser selv de områder, som de betjener og kan ofte bidrage med ny inspiration, viden og vinkler på området. Deres spillokaler afholder hyggeaftener og akademier, hvor du kan lære at spille warhammer og andre spil helt fra bunden. For de seriøse spillere har de løbende ranglister med præmier, samt kvalifikations turneringer til Pro Tour, Grand Prix, Danmarksmesterskaber og meget meget mere.

billede

BilledeGalleri

Video

Faraos Cigarer

I Faraos Cigarer vil du finde alt hvad hjertet begærer indenfor fantasy, sci-fi og historiske spil typer. Om du er på jagt efter den ene figur til at fuldende din hær, bakker, skove og floder til at pynte på dit spilbord eller du blot mangler noget mere lim, så du kan forsætte med at samle dine legioner, så er dette stedet for dig.

I Faraos Cigarer fører de et bredt udvalg af brætspil fra de nyeste nye spil til eviggrønne klassikere og spil for hele familien. De har brætspil, kortspil, terningspil og selskabsspil på både dansk og engelsk til enhver lejlighed, og vi føre et bredt udvalg af tilbehør i form af terninger, kortlommer, glassten og løse brikker.

Faraoes Cigarer kan prale af de bedste faciliteter for det kortspillende publikum, da de har en hel etage til fri afbenyttelse for alle, der kunne tænke sig at spille eller bytte kort. Magic The Gathering er deres helt store specialitet. Derfor har de en omfattende sektion for salg og bytte af Magic enkeltkort, hvor de er altid interesserede i at se dine sjældne kort - de er måske mere værd end du tror.

I Faraoes Cigarer har de et stort udvalg af både nye og antikvariske tegneserier. Det gælder både danske og amerikanske udgivelser. I butikken finder du også et solidt udvalg af tegneserie-merchandise. - Det vil sige alle mulige dimser, lige fra T-shirts, ure, tasker og nøgleringe til figurer, plakater, punge og slips med motiver fra alverdens tegneserier. Desuden har de også et stort udvalg af klassiske og specielle film på dvd.

Faraos Cigarer mener, at det danske marked alt for længe har været præget af discountløsninger og manglende overblik. Dårlig papirkvalitet, kedelig indbinding eller manglende forståelse for de præmisser, som tegneserier skal udgives under. Dette har præget mange danske forlags prioriteringer. Klassiske værker er ikke tilgængelige på grund af manglende genoptryk, og de fleste serier er udgivet temmelig tilfældigt uden kronologi og med manglende album i rækkefølgen.

Faraos Cigarer brænder for tegneserier og vil gøre op med den gamle måde at præsentere tegneserier på. Tegneseriegrafik kan være smukt, så hvorfor ikke gøre et album lækkert og prøve at ramme det, som kunstneren ønskede, da han/hun skabte sin historie? De bestræber sig på at lave luksus til dig - til en rimelig pris.

Faraos Cigarer er meget mere end Danmarks største spil – og tegneserie butik. Det har altid været en oplevelse at besøge deres butik så kom ind og mærk at fantasiens og magiens verden findes.

billede logo