Hvad kan man hos Game?

GAME Streetmekka er en asfalteret indendørsfacilitet af gadeidræt, hvor der er mulighed for at dyrke asfaltens glæder og få sved på panden gennem:

  • Street fodbold
  • Street basket
  • Street dance
  • Street fit
  • Yoga
  • Parkour
  • Urban music school

Street party: En gadefestival med koncerter og workshops i dans, streetart, rap og meget mere. Festivalen finder sted i forskellige boligområder rundtomkring i Danmark, hvor de populæreste og dygtigste artister optræder. Der er samtidig også mulighed for selv at prøve at stå på scenen. Forløbet er med undervisning og coaching.

NBA 3x Odense: Når GAME går sammen med Sport event Denmark og lægger asfalt til NBA 3x, går det helt amok i Odense på Danmarks vildeste street basket tour. De tidligere NBA stjerner vil møde op. Der er dunke shows og en masse konkurrencer under hele eventet.

Hvem er Game?

GAME er en organisation uden overskud, som siden 2002 har skabt et fristed og oplevelser for idrætsmennesker i alle alder. Der er fokus på udsatte boligområder, og af samme årsag beskæftiger GAME sig primært med street-sport, så som basket, hiphop og parkour. Idrætscenteret drives af unge, frivillige ildsjæle som brænder for deres sport, og at beskæftige sig med unge mennesker.

game on stage

Hvad gør Game?

game on stage

Street dance er for dig der elsker at danse til fed musik med gode beats. Street dance er en samling af gadens stilarter.

I GAME kan du prøve kræfter med hiphop, house, break, african house og dancehall. Sæt det ene ben foran, join GAME og lær nogle rigtig seje koreografier.

game on stage

I GAME Streetmekka Københavns Urban Music School har vi oprettet et hold med sign up i DJ Beatmix.


Lær at mixe, scratche og cutte af nogle af verdens bedste DJ’s i Danmarks eneste vinyl DJ skole i GAME Streetmekka København. Udstyr vil blive stillet til din rådighed.

game on stage

Street basket er for dig der gerne vil prøve en fed boldsport af. Street basket er en lidt anden udgave af basket, hvor du kan prøve et intensivt boldspil af. Uanset dit niveau kan du komme og drible bold med en cool instruktør og andre seje medlemmer.

Tag din ven med!

– vi ses på banen.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 9 9 9 9

Hvor finder du Game?

Du finder GAME i hjertet af København, nær den tidligere Enghave station. Den centrale placering er alfa og omega for stedets ånd, som er asfalt, sved og hårdt arbejde. Kommer du med offentlig transport kan du tage S-toget til Carlsberg Station og gå, eller bus 1A til Enghavevej.

Kontakt

GAME,Enghavevej82D

DK–2450CopenhagenSV

hello@gamedenmark.org

HQ:70208323

Streetmekka

CPH:33236665

Åbningstider:

Mandag:kl.14-22

Tirsdag-Fredag:kl.15-22

Lørdag:kl.14-21

Søndag:kl.14-21

Skoleferier: fra kl.10