Open navigation

scroll down

I August 2015 åbnede Absalon dørene på Sønder Boulevard på Vesterbro i København. Absalon er byens nye folkehus, hvor lokale og resten af byens beboere kan mødes og være sammen på nye måder.


Absalon er stedet, hvor du kan møde din nabo, hænge ud med dine venner eller tage dine bedsteforældre med til et slag klodsmajor. Betragt stedet som en forlængelse af din egen dagligstue.


Fritidsaktiviteter

I løbet af dagen byder Absalon på en masse spændende fritidsaktiviteter. Så tag en ven med og deltag i følgende aktiviteter:


  • Yoga
  • Bordtennis
  • Børnedans
  • TV Quiz
  • Morgendans
  • Hulahop for børn
  • Skam visning
  • Løbeklub
  • Lanterne værksted
  • Skakdag

Fyld derefter stuen med venner, musik, backgammon, film, banko, mad, kaffe, skak, yoga, loppemarkeder, plademesse, foredrag og meget mere.


Frokost

Du kan også få en lækker frokost til 50 kr. hver dag i Absalon. Frokosten varierer, så spørg endelig kokken, hvad der er på dagens menu, når du er der.


Fællesspisning

Hver aften, alle ugens 7 dage, lægger Absalon hus til fællesspisning. Det koster kun 50 kr. pr. mand, og børn til og med 5 år spiser med gratis. Maden serveres kl. 18 ved langbordene, og serveres på fade, som alle deler med hinanden. Det betyder, at du måske skal bede din sidemand række dig brødet og være opmærksom på, om alle ved bordet har fået, hvad de kunne tænke sig.

scroll down
scroll down

Anmeldelser


Man skal lede længe efter dårlige anmeldelser af Absalon Kirken fra de besøgende der har været forbi. I alt har Absalon Kirkens facebookside nemlig over 24.000 likes og 250 anmeldelser. Gennemsnittet af stjerner fra deres facebookfans ligger på en imponerende 4,9 ud af 5.


Helle Jensen — 5 stjerner


Et dejligt sted med en god stemning og maden er bare fantastisk. Bor 40 km væk, men kommer gerne for det flotte koncept.


Trine Mette Johansen— 5 stjerner


Elsker hele konceptet. Skønt med fællesspisning, banko, bordtennis og mangfoldighed. Vesterbro er en fantastisk åben oase midt i byens puls og Absalon tilbyder et fællesskab med hjerte.


Mette Rou Lund— 5 stjerner


Det er lørdag. Solen har skinnet for fuldt blus, og alligevel har jeg været i kirke det meste af dagen. Det siger lidt om, hvor fint et sted Absalon er.

Billed af tidsplan
scroll down

Er du interesseret i at høre mere om Absalon og deres aktiviteter, så tjek dem ud på Facebook og Instagram.
Du er også mere en velkommen til at sende dem end besked direkte, hvis du har nogle spørgsmål:


scroll up top