Besøg Den Blå Planet

Hvis du har lyst til at opleve det største akvarium i Nordeuropa. Den Blå Planet er et fantastisk og forunderlig sted, hvor dine sanser vil blive beriget med utrolige indtryk fra havets mest fascinerende skabninger.

Hvad Du Kan Opleve

Den Blå Planet danner ramme for 48 akvarier der deles om de 7 millioner liter vand, hvor utallige slags fisk og andre havdyr boltre sig sammen. Akvarierne findes i alle størrelser og det mest spektakulære må uden tvivl være det såkaldte Ocean, hvor Hammerhajer, Rokker og Gule Makreller mm. Svømmer mellem hinanden og skaber en harmoni, som de besøgene ikke vil kunne undgå at blive betaget af.

Den Blå Planet

Er for alle aldersgrupper og er den perfekte destination for en hyggelig dag sammen med familien, vennerne, eller den helt specielle person du gerne vil gøre indtryk på. Underholdning er der massere af, lige fra fordring af dyr, teaterforestillinger, havfruedyk, klapning af søstjerner osv. Når du er blevet mættet af oplevelser og indtryk fra de flotte lokaler hvor vandet reflektere sig på de mørklagte vægge, kan du besøge spisestedet ØST, hvor der bl.a. serveres fisk fra de danske have og Nordens madkunstskaber kommer til udtryk.

Den Blå Planet henvender sig til alle og kan med stolthed kalde sig for Danmarks Akvarium. Med lidt over 3 mio. besøgende på de 3,5 år Den Blå Planet har forskønnet Kastrup, taler tallene sit eget sprog og garantere oplevelser man sent vil glemme.