Velkommen til Rock Island!

forside

Velkommen

Der er lange smalle gange med graffiti på væggene. Der er studier på hver side af gangene i forskellige størrelser med hver deres design og personlige hængelåse pryder hver dør. Der er toiletter, hvor det ene toilet har sin egen balkon i bedste ’feinsmecker’ stil. Kort fortalt er stedet taget ud af en 80’er, punker musikvideo- som gør stedet autentisk og giver plads til at kreativiteten kan udfolde sig.

gangene

Interview

Vi var ude på Rock Island og interviewe Martin som har lejet øvelokale med sit band. Han fortæller os at folk på Rock Island laver alt fra at øve til at indspille deres musik derude. De fleste der spiller derude bruger deres fritid på musikken og har jobs ved siden af, blandt andet Martin som underviser unge til hverdag.

Galleri

Om Stedet

Rock Island er et studiemiljø for undergrunds musikere. Lokationen er god for Københavnske musikere, da det ligger 800 meter fra Islands Brygge metro station. Der er 50 studier i forskellige størrelser, alt efter band og musikernes behov. Der er mulighed for øvning sammen med bandet eller indspilning. Af musikere derude kan der nævnes Kidd, mellemfingermuzik, m2l og mange andre. Rock Island er et godt sted at starte ud for opkommende musikere i det københavnske.

martin
martin

Selvom stedet hedder Rock Island er genrene meget alsidige. Der bliver blandt andet spillet Rap, folkemusik, heavy metal, klassisk og meget mere. Primært er dem som kommer på Rock Island der i deres fritid, men der er også få der lever af at lave musik. På Rock Island er der også fotografer der både tager billeder og kan lave musik videoer. Det er en produktionshal der kan sørge for alt fra musikindspilning til levering af færdige CD’er og musikvideoer.