header

OM Copenhagen Street Food

– Det første farverige, folkelige og billige madmarked i hjertet af København I de rå haller på Papirøen er et nyt koncept spiret frem: Copenhagen Street Food – et farverigt og folkeligt gademarked ved vandet med udsigt til Skuespilhuset og Operaen, der drives af “Foreningen Copenhagen Street Food – for bevaring af det oprindelige røde danske malkekvæg”. Da Copenhagen Street Food skal bidrage til at fremme det globale Street Food køkken for folket, serverer alle Food trucks en ret til ca. 50-100 kr. Derudover er der gratis entré for gæster, og som gadekok kan du ligeledes drive din forretning for få penge. Foreningen Copenhagen Street Food – for bevaring af det oprindelige røde danske malkekvæg og Thorshøjgaard Copenhagen Street Food drives af Foreningen Copenhagen Street Food – for bevaring af det oprindelige røde danske malkekvæg og Thorshøjgaard. Hver gang du køber en vand hos Copenhagen Street går 5kr. (inkl. moms) til Thorshøjgaard Fonden. Samlet har fonden modtaget 1, 3 millioner i donation fra Copenhagen Street Food.

video

SPIS

video video video

Hos Copenhagen Street Food er der plads til alle, for det er billigt både for gadekokke og gæster – som gæst kan du f.eks. blive mæt for 75-100 kr. og som gadekok og mad-entreprenør skal det være nemt at starte sin forretning og drive den i rammer, hvor der er fokus på fællesskab både blandt stadeholderne.

Du kan få mad fra hele verden hos Copenhagen Street Food. Du kan f.eks. møde den dansk-italienske Eva De Masi som går meget op i at lave et godt pizzaslice. Du finder også kinesisk samt koreansk mad, og helt fra udlandet til det lille Danmark kan du også bare få et stykke smørebrød.

video video video

DRIK

På papirøen kan du ikke kun få mad fra hele verden. Du kan også smage forskellige drikke. Du finder i det nordvestlige hjørne af papirøen, finde du La Drueta som har et stort udvalg af kvalitetsvin på flaske, hvor deres vintjener kyndigt vil vejlede dig i deres økologiske og biodynamiske vine og øl.

Desuden rummer La Drueta et bredt og interessant udvalg gin og tonics.Nede i den hyggeligt ende kan du finde boden Stormly, Stomly er Copenhagen Street Foods’ sømandsbar her kan du slukke tørsten i økologiske øl fra danske Micro bryggerier.

Herudover kan du købe kvalitetsrom og tobak.Hvis du ikke er så meget til alkohol og sprut, er det også The Silver Streak Coffee Club, Baristaen tryller med bønner, kaffekværn og laver lækre og cremede coffees.

video

Galleri

Video

Kontakt

Copenhagen Street Food

Papirøen

Trangravsvej 14, hal 7/8

1436 København K

Mail: info@copenhagenstreetfood.dk

maps

Gruppe 7 - Patrick Lang, Sascha Faber, Josefine Rasmussen, Philip Andersen, Christian Bardtrum, Lasse Hansen

arrow