tekst pic

Angore

Der er tidspunkter i ens liv hvor alt er under forandring. En ulykke kommer sjældent alene. I Angore gør flere livsomvæltende begivenheder at filmens hovedperson Marcos kastes ud i sit livs krise. Hans psykiske deroute tvinger ham til at forholde sig til sine indre dæmoner, og han må tage kampen op. Hans kvaler kommer til udtryk i angst og depression, og han får et tiltagende problem med at leve sit liv, og gøre de ting han før har taget for givet.

Historien kredser om hans persons indre, og i filmen kommer vi helt tæt på Marcos. Som ung og deprimeret føler man sig ofte alene i verden, og dette kommer til udtryk i filmen, som den skrider frem, og man som beskuer distanceres for omverdenen.. Vi ser hans ensomhed stærkt portrætteret. I vand, på land, og på befolkede gader. Vil det lykkedes ham at kæmpe sig ud af sin sindstilstand alene? Måske han har brug for at se op, for at forstå at man sjældent er så alene som man føler sig.

Filmselskabet Smec er et firma dannet af mønsterbrydere. Vi ønsker at arbejde med unge, og give dem en stemme. For os er det tabubelagte og provokerende uundgåeligt i en relevant fortælling. Smec vil gerne forarge samtiden. Vi tør at gøre, sige og skrive det andre knap tør tænke, derfor er vi samtiden. Har du en vigtig historie på hjertet? Mail os. KH Team Smec. Smectv@dinstemme.dk Helgolands gade 77

 

KH Team Smec.

Smectv@dinstemme.dk

Helgolands gade 77

raw cope sin