facebook logo instagram logo

Præmiere 1. december 2017

Om Filmen

Programmet er et socialt eksperiment som undersøger fænomenet FOMO. Vi følger to personer, Aske og Katrine, som begge er storforbrugere af sociale medier. De får frataget deres smartphones og adgang til internettet i en måned. Kan det overhovedet lade sig gøre? Lider du selv af FOMO?

I en moderne tid hvor individets eksistens og værdi i høj grad smelter sammen med den virtuelle verdens ’’Likes’’ og ’’Followers’’, finder vi os selv i en konstant jagt efter bekræftelse.Nyere studier har vist at folk med et stort forbrug af sociale medier, i højere grad rammes af stressrelaterede sygdomme. I den seneste tid har begrebet FOMO, som er et akronym for ’’Fear of missing out’’, vundet indpas. FOMO er en beskrivelse for en tvangsmæssig angst, en bekymring om, at man går glip af begivenheder. Dette forsøg fokuserer på behovet for altid at være online.

læs mere

Katrine 21 år, Facebook, Snapchat og Tumblr - "Mine Mystories fortæller hvem jeg er, hvor jeg spiser og sidst men ikke mindst de vildeste fester"

checkmark
checkmark

Galleri

behind the scenes
behind the scenes behind the scenes behind the scenes behind the scenes behind the scenes behind the scenes behind the scenes behind the scenes
Back Forward

Plakat

plakat