Wellness på

Dronning Ingrids Hjem

plejehjem

GØR EN lille FORSKEL

NEXT Uddannelse København har i uge 20, valgt at lave et tværfagligt forløb for de forskellige uddannelser ved Next. Temaet for ugen var at gøre en lille forskel.

Vi ville gerne gøre en forskel for de ældre, og vi valgte derfor at besøge Dronning Ingrids Hjem, hvor frisør- og kosmetikeleverne forkælede de ældre med manicure, styling af hår, hovedbundsmassage mm.

grafiskdesign
blad

INTERVIEWS

portræt

Ursula

Hvordan synes du det har været i dag?

"Jeg synes det har været simpelthen så dejligt. Jeg har nydt det og solen skinner! Det har været rigtig dejligt for mig."

Hvordan har du tidligere selv, altså har du fået lagt neglelak før, eller plejede du at gå på salon eller tideligere i dit liv hvordan har du selv plejet dig?

"Jamen jeg har jo været rundt og finde noget godt, om det er tøj eller andre ting, det var lige mig. (...)" (Ursula har ikke været på salon før, men hun var meget glad for at få det prøvet).

portræt

Birgit

Hvordan synes du det har været i dag?

"Jeg synes det har været vidunderligt, og det har jeg slet ikke kunne forstå, for det er første gang, at jeg oplever at det har været så dejligt. I har haft det hyggeligt og vi har haft det hyggeligt. I har været rigtige søde og det er jeg glad for. Det har været så dejligt."

Hvordan har du tidligere selv, altså har du fået lagt neglelak før? Eller plejer du at gå på salon eller tideligere i dit liv (...) hvordan har du selv plejet dig?

"Egenligt har jeg fået det lavet i nærheden (af) hvor vi var. Det har været så nemt. Så kunne jeg se på noget, og det har ikke været slemt. (...) og I ser jo så godt ud I har været enestående og meget meget søde."

blad

Bag om