NEXT WEEK

GØR EN lille FORSKEL

#

Bliv malet som en tiger, sommerfugl, batman eller, hvad som helst du selv kan finde på. Vi kan lave ansigtsmaling, farve dine øjenbryn, og vi sætter en farve på din tilværelse!

Om os & NEXTWEEK


Vi er en flok elever der går på NEXT København, skolen har både en række erhvervsuddannelser &10. klasse. I denne uge er vi 11 hold af både, Mediegrafikere, frisører, fotografer, film og tv produktionsteknikere, fitness instruktører & web-integratorer. Som alle har fået en fælles opgave om at “GØRE EN lille FORSKEL”, ved at bruge vores forskellige professioner som vi har lært, på uddannelsen indtil nu. Vores gruppe på 14 personer valgte at tage på, Gammeltorv for at lave ansigtsmaling på børn & farve øjenbryn på det ældre publikum. Frisørerne havde fået udleveret øjenbryns farve, både vores fotograf & en af frisørerne havde taget ansigts maling med, og lige pludselig kom der en 1. klasse gående forbi, og da den første sagde “ANSIGTS MALING?! - JAAA” gik det hurtigt med resten. Imens eventen skete, var film og tv produktionsteknikererne i fuld gang med at filme, & fotograferne med at tage billeder, som skulle bruges til et website. Det website skulle omhandle eventet “GØR EN lille FORSKEL”, fremlægning af hjemmeside bliver fredag i samme uge. Alle de 11 grupper, har hver en bås på skolen der er placeret på Glentevej 61, København NV. Fitness instruktørerne vil lave sukkerfri pandekager til fremlæggelsen, frisørerne vil lave ansigts maling & farve bryn, resten vil bare fremvise deres video, hjemmeside, plakater & selvfølgelig se absurd godt ud.

Tirsdag d. 15 havde vi det super sjovt og var ude at lave ansigtsmaling, da en 1. klasse kom forbi og fik alverdens dyr og superhelte malet på deres ansigter, og som i kan se på billederne, var de helt vilde med det!

Mediegrafiker:

Som mediegrafiker skal man have et teknisk og kreativt overblik over hele arbejdet fra idé til færdig produktion. Næsten alt arbejde foregår på computer. Mediegrafikere kan arbejde som ansatte på reklame- og kommunikationsbureauer, aviser, blade, større private eller offentlige virksomheder, eller have eget firma

Frisør

En vigtig del af arbejdet går ud på at rådgive kunderne om, hvordan de plejer deres hår, og hvilke frisurer der passer til deres personlighed og hårtype. Det kræver, at du følger med i hårmoden og de nyeste teknikker. Som frisør lærer du også at lægge makeup og farve øjenbryn og vipper. Frisører kan arbejde som ansatte i større eller mindre saloner, eller de kan oprette deres egen frisørsalon.

Fotograf

Der ligger ofte mange overvejelser og valg bag gode billeder. Du skal især tænke på motiv, lys og efterbehandling. Ud over den tekniske viden kræver arbejdet også sans for billeder - og som portrætfotograf evne til at skabe tillid til dem, man fotograferer. Fotografer laver fx portrætter, reklamer eller illustrationer til blade, aviser og kataloger. En fotograf arbejder normalt som ansat i medieverdenen, som freelancer eller i eget firma.

Fitness instruktør:

En vigtig del af arbejdet går ud på at motivere kunderne til at motionere. Desuden lærer du, hvordan man rådgiver kunderne, så de undgår skader. Som fitnessinstruktør lærer du også at yde en god service. Fitnessinstruktører kan arbejde i større eller mindre fitnesscentre, i større virksomheder, eller de kan starte deres eget firma.

Web-integrator:

Det kræver stor faglig kunnen og en teknisk og kreativ indsigt. Du lærer blandt andet at fremstille websider, der fungerer sammen med databaser. En web-integrator kan arbejde som ansat i private og offentlige virksomheder, på reklame- og webbureauer, eller de kan starte deres eget firma