Gruppe 6 - Vi gjorde en stor forskel

Video Events Gallery

Events

pic1

Plejecenter Hørgården

i forbindelse med NEXT WEEK så har vi som gruppe 6 været ud på Hørgården plejecenter på Amager hvor kos lavede massage og frisør lavede bryn. < Vi fik fat i 3 kvinder som virkelig var søde. Den første, som hed Gerda, var virkelig en frisk gammel dame, hun snakkede løs og fortalte forskelige historier, mens Nermin og Mirijeta farvede hendes bryn og Mariam gav hende rygmassage. Så var der en kvinde som hed Margrethe, som var 104 år gammel. Hun var lidt bange og kunne ikke rigtig forstå, hvad vi lavede der, hun var lidt forvirret, da hun er dement og hun spurgte flere gange ind til, hvem vi var og hun kunne ikke rigtig høre, hvad vi sagde! Den sidste kvinde Anne-Marie var lidt den stille type. Hun var virkelig bange for hvordan hendes bryn ville se ud, hun spurgte meget ind til, hvordan de ville blive og de måtte endelig ikke blive for mørke, men hun blev virkelig tilfreds med resultatet. Alt i alt gjorde vi helt sikkert en lille forskel for 3 skønne ældre kvinder på plejecenter Hørgården. Og hvad gjorde det ved os? Jo, vi blev faktisk overaskede hvor glade de blev. vi blev selv glade da vi gjorde en lille forskel for dem.

Kultorvet

Vi er gruppe 6 og vi har været på strøget for at gøre en lille forskel. Vi har lavet et spil, ved hjælp af en bold og nogle sodavands dåser. Det gik rigtigt godt med legen, men det var svært at få folk til at deltage i spillet, da folk var alt for generte og ikke havde tid. Vi gik så på udkig efter mennesker, der havde lyst til at deltage. Men det var sværere end hvad vi havde forventet.
Men så til sidst fandt vi heldigvis nogle søde hjemløse mennesker som rigtigt godt kunne lide vores boldspil og som blev virkelig glade for massagen som de vandt. De blev faktisk så begejstrede at de spurgte om hvornår vi kom igen. Vi var rigtigt glade da vi så at vi gjorde en lille forskel for nogle hjemløse mennesker

pic1