Om projektet

Vi har valgt mødre på barsel som vores event, da vi synes at der er mange muligheder for os, at lave det perfekte event med de uddannelser vi er i gruppen. Gruppen skulle gøre en lille forskel for de mødre der er på barsel.

Og det vi bl.a. har valgt, at gøre, er at lave nogle holdnings korrigerende øvelser, med de mødre der er på barsel pga. vi i vores gruppe har nogle studerende fitness instruktører, der kan hjælpe dem med fx. at træne deres ryg og holdning, da mange mødre der er på barsel, har ondt i ryggen, grundet de bærer rundt på deres barn, største delen af den tid de er på barsel.

Det vi også har valgt med mødre på barsel er, at give dem en make-over med hjælp fra de studerende fra frisørskolen, og kosmetikker uddannelsen. Det vi har valgt at give dem er en ny hairstyle, der frisker deres look op, da de fleste glemmer sig selv. Og dermed give dem mere selvtillid, da det er hårdt for dem, at være vågn både dag og nat.

thumb
thumb
thumb
thumb
thumb

Billeder

På billederne kan man se, hvordan frisørerne styler alle mødrenes hår. Billederne er blevet taget fra forskellige vinkler, så man får et bedre overblik, over hvordan vores event foregik. Nogle af billederne er taget ved Aksel Møllers Have, og andre er taget i Frederiksbergcenteret.

Vi har taget billeder af mødrene sammen med deres børn, for at man netop kan se temaet for vores event, som er ”mødre på barsel”. Vi har sørget for, at tage billeder der viser vores event som man ser det i videoen, men også så man kan se, hvad der forgår bag ved optagelserne.

Video

Vores event foregik ved Aksel Møllers Have, og foran Café den blå hund. Tirsdag d.15/05. I starten af videoen ser man frisørerne, der tørrer og styler en mors hår.

Efter stylingen viser en fitnessinstruktør moderen nogle holdnings korrigerende øvelser hun kan lave, hvis hun får gener. Efter stylingen og øvelserne, lavede vi et lille interview med moderen, hvor vi spurgte om f.eks. hvordan det var, at få stylet hår i de omgivelser vi befandt os i. Vi spurgte hende om hvordan hendes tanker om vores koncept var, og hun synes rigtig godt om det.

Hvad har vi lært?

Til at starte med har vi i gruppen lært hinanden bedre at kende, og vi har lært hinandens specialer bedre at kende, da vi er vidt forskellige på mange punkter.

Vi har også lært at håndtere flere bolde i luften ad gangen, og støtte hinanden i både op-og nedture. Vi har dermed også lært at rose os selv og give hinanden komplimenter og få smilet frem.