billede

MTV

MTV’s første udsendelser i 1981, blev startskuddet for udviklingen af musikvideoer som udtryksform, da man efter deres gennembrud begyndte, at se musikvideoer som et vigtigt markedsføringsredskab. MTV’s ungdommelige fokus på musikvideoer for både genre som pop og rock blev mere og mere populært.

Madonna

Madonna er en af de mest succesrige kunstnere i popmusikkens historie. I 1982 forsøger hun at slå igennem som musiker og udgiver i 1983 “The First Album”. Madonna udgiver et nyt album i 1984 ”Like a Virgin”, hvor hun ønskede for alvor at slå sin fremtid inden for musikbranchen fast. 4 af sangene fra ”Like a Virgin” bliver verdensomspændende hits.

Designproces

Vi har, for at danne en ramme for alle roller i vores projekt, fulgt det moodboard, som vi startede med at lave i fællesskab. Ud fra det har frisørerne lavet tilvalg og fravalg, for at vælge deres designretning, som har styret resten af designprocessen for både dem og de andre designere.


Vi kom frem til navnet „More is more“ for at skabe en fælles tråd gennem projektet. Her har frisørerne haft netop det fokus, mens de har arbejdet med kosmetik og hårmode. Samt valgte vi stilikonet Madonna som vores inspirationskilde.

billede
billede
billede