mad doodles

Om Just Plants

Just Plants er en helt frisk og nystartet virksomhed i Danmark med store ambitioner. De startede deres vej mod en grønnere fremtid i år 2019. Just Plants har én mission - at gøre plantebaserede og nærende måltider let tilgængelige for danskerne. De vil gerne gøre det nemmere at vælge et bæredygtigt måltid, og gøre det lækrere og mere overskueligt at spise sundt og grønt. Det er råvarerenes kvalitet og sammensætning, der sikrer en smagsoplevelse. Just Plants skaber traditionelle retter, som er et sundere alternativ, der kan spises med både familie og venner. Der er noget for enhver smag og enhver pengepung.

DET GØR DE FOR KLIMAET

Just Plants har foruden en stærk passion for madlavning en klar holdning til hvordan deres produkter skal være og hvilket aftryk det må sætte på vores verden. Det er vigtigt for dem at passe på kloden og hjælpe forbrugerne med at gøre det samme. Det kan virke uoverkommeligt at vide hvor man skal starte i de mange udfordringer. Derfor har Just Plants formuleret tre områder, som de fokuserer på i klimakampen.

punkt 1

Intet kød

Just Plants traditionelle måltider indeholder ingen spor af animalske produkter.

punkt 2

Bæredygtig

Retterne bidrager til den grønne omstilling, som vores planet har brug for.

punkt 3

Sundhed

På længere sigt baner det vejen mod en sund madkultur med fokus på den plantebaserede livstil.

SÆSONENS RÅVARER

EGEN KRYDDERIBLANDING

Egen Krydderiblanding

Helt fra starten har det været vigtigt for Just Plants at deres mad ikke er det samme som resten af det store udbud af plantebaserede måltider. Alle opskrifter udvikles af medarbejderen Julie, som sågar har udviklet en helt særlig krydderiblanding. Denne krydderiblanding gør maden unik.

FRISKE RÅVARER

Friske råvarer

Just Plants bestræber sig på altid at benytte friske råvarer både i form af grøntsager og krydderier. Det giver nemlig den bedste smagsoplevelse og sparer på råvaren, eftersom ern frisk chili afgiver mere smag end en tørret. På den måde skånes miljøet yderligere, da råvarerne rækker længere.

PROCES

image slideshow
arrow_left
arrow_right